Sisältölaatikko

MUISTA KAUDEN 2019 JÄSENMAKSU:
PERUS 10e
OPISKELIJA/TYÖTÖN/ELÄKELÄINEN 5e
PERHEMAKSU 20e

Vammalan teatteri ry
FI75 5660 0620 1152 79

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:82712 kpl

Vammalan teatteri jo 60 vuotta!

Vuonna 2007 tapasin ensimmäistä kertaa Vammalan teatterin porukkaa. Pikkuhiljaa olin enemmän ja enemmän mukana meiningeissä ja ensimmäisen kerran olin lavalla 2010 Raivion teatteritalon avajaisnäytelmässä, Puhtaana käteen. Se oli sen jälkeen menoa! 

Teatterin ansiosta olen saanut paljon itseluottamusta, esiintymistaitoa, kontakteja, uusia kokemuksia, opettavaisia kursseja, teatteriretkiä, tietoa, uusia taitoja ja ennen kaikkea, uusia rakkaita ystäviä. 

Teatterissa on paljon erilaista tekemistä. Näytelmän onnistumiseen tarvitaan iso joukko ihmisiä. Tekniikka, lavastus, puvustus, markkinointi, lipunmyynti, teatteritalon ylläpito, ohjaus, näyttelijät, tuottaja jnejnejne. 

Joten, mikäli sinä olet työtäpelkäämätön, esiintymishaluinen, yhteisöllinen, sosiaalinen (ei tarvitse olla suupaltti, ole sellainen kuin olet!) ja sopivasti vähän sekopäinen yksilö, ja olet miettinyt uutta harrastusta, ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan!

Toiminnasta voit kysellä vaikkapa sähköpostilla -> vammalanteatteri.ainokulmala@gmail.com tai soittamalla/txt puh. 050 400 4595.

Lämpimästi tervetuloa teatteriin, niin katsojaksi kuin toimintaankin!

Terveisin puheenjohtaja

Aino Kulmala